miercuri, 23 mai 2012

Cu temă sau fără temă?




Ediţia de astăzi (22 mai 2012) a Mozaicului, difuzată la Radio Enigma Romania, a avut ca subiect de discuţie o problemă care preocupă deopotrivă pe moderatori şi ascultători: 
Doriţi sau nu emisiuni cu temă? Sau le agreaţi mai mult pe cele fără temă?
Răspunsurile primite au scos în evidenţă opţiunea ascultătorilor pentru emisiunile cu temă motivând că acestea deschid un culoar benefic pentru comunicare.

Iată câteva păreri:

Sayo Sayonara: buna dimineata stimata doamna Mariana ma bucur ca pot fi alaturi de dumneavoastra si de radio Enigma Romania si in aceasta frumoasa dimineata, spor la treba.
Sayo Sayonara: sunt mai frumoase si mai interesante emisiunile cu tema
Mariana Stratulat: de ce crezi asta?
Sayo Sayonara: pt ca sunt multe subiecte care, nu neaparat trebuie dezbatute dar din care mai poti invata cate ceva sau poti da mai departe, putere celor care au nevoie, curaj si multe altele.
Dragoste si o stare de bine sa mai uite de necazuri.
Mariana Stratulat: exact! la asta mă gândesc şi eu când propun emisiuni cu temă. E un fel de deschidere spre comunicare.
Sayo Sayonara: nu trebuie sa vb despre politica, dar de problemele care ne inconjoara zi, de zi, de ex. avem atatia copii in jurul nostru care sufera din fel si fel de motive nu neaparat de boli sau rani vizibile, pot sa fie si sufletesti, aceeasi problema o poate avea si un adult, si vorbind deschizandu-si sufletul este o alinare, nu vb de spovedanie dar poate face bine sufletului. Va multumesc!

Anca Gavril: buna dimineata...emisiuni cu sau fara tema...hm...mie mi-e usor sa aleg: CU TEMA...dispare monotonia, dezvoltam comunicarea, ne cunoastem mai bine stiind parerea altora despre un anumit subiect, lucru, in acest sens descoperim personalitati noi si alte sensuri pentru anumite notiuni....ne imbogatim cu informatii noi...si ce e mai important ne scoate din acea stare de nostalgie care uneori, din pacate, se infiripa in noi...deci, ne da acea stare de bine, care, nu?...o vrem cu totii...

Daniela.Aurora Ro: Buna ziua , Mariana ....
O zi buna pentru toti ...multe implinire, bucurii si satisfactii, ganduri bune realizabile si cat se poate de multa iubire , fara de care de altfel nu am exista ...
Raspund si eu la intrebarea zilei ....
Mie imi plac enorm emisiunile cu tema si as dori enorm sa se pastreze acest "format" la radio enigma.
Toti avem cate ceva de invatat iar voi ne ajutati in acest mod sa ajungem mai usor la sursa.
Multumesc frumos!

Voi, dragi prieteni, ce părere aveţi?