joi, 4 aprilie 2013

Culoarea ta preferată şi caracterul tău


Te-ai intrebat vreodata ce spune culoarea ta preferata despre tine? Iti spunem noi ca preferintele tale iti ofera mai multe indicii despre personalitatea ta decat ai crede la prima vedere.


Ai de ales intre 12 culori
Analizeaza cu atentie si decide.
Spune-ne care e culoarea ta preferata.
Iar noi iti vom spune ce calitati ai!

1. Alb
2. Rosu
3. Roz
4. Portocaliu
5. Galben
6. Verde
7. Albastru
8. Turcoaz
9. Mov
10. Maro
11. Gri
12. Negru


1. Alb



Simbol al inocentei si naivitatii, albul este legat de tinerete si puritate. Daca si la varsta adulta albul iti place cel mai mult, asta inseamna ca doresti perfectiunea si ai idealuri foarte apropiate de imposibil.
Poate ca incerci sa recapeti tineretea si puritatea anilor trecuti, sau regreti cu adevarat pierderea copilariei. De asemenea poate simboliza dorinta ta pentru simplitate si pentru o viata linistita, departe de zgomotul si stresul oraselor mari.

2. Rosu



Culoarea puterii, a sanatatii si vitalitatii, rosul este culoarea celor agresivi, vigurosi si impulsivi. Daca vrei sa obtii ceva atunci nimic nu iti va sta in cale, nici macar principiile tale.
Ii judeci cu usurinta pe ceilalti si nu revii prea usor asupra deciziilor luate. Persoanele care prefera culoarea rosu sunt optimiste si nu suporta monotonia. Insa agresivitatea nu e singura calitate care va indruma spre rosu, ci si dorinta de caldura, siguranta si viata (rosu este culoarea care simbolizeaza viata in deplinatatea ei).

3. Roz



Aceasta culoare impleteste calitatile culorii rosu cu cele ale culorii alb, generand dragoste si afectiune dar si pasiune rationala (diferita de pasiunea salbatica pe care o insufla rosul). Persoanele care prefera rozul isi doresc protectie, tratament special si o viata fara griji.
Daca adori rozul atunci iti doresti in permanenta atentie si afectiune, ai nevoie sa te simti iubita si sa oferi iubire. De aceea femeile care aleg rozul sunt mame desavarsite, instinctul matern fiind foarte bine dezvoltate. Eleganta si gingasia sunt doua dintre calitatile celor care au rozul pe lista preferintelor.

4. Portocaliu



Aceasta culoare resprezinta luxul si atractia fata de tot ce este iesit din comun si strident. Persoanele care aleg portocaliul sunt de obicei in centrul atentie si au tendinta sa dramatizeze usor, numai pentru a capata atentia celorlalti,
Sunt persoane populare si bine intentionate, insa, in acelasi timp, pot fi usor duplicitare si pot rani sentimentele celor din jur. Portocaliul este culoarea tineretii, a fortei, curajului, curiozitatii si razvratirii.

5. Galben



Culoarea fericii, intelepciunii si imaginatiei, galbenul e preferatul persoanelor aflate in cautarea aventurii, a celor care cauta noutatea si implinirea sufleteasca. Persoanele care adora galbenul sunt optimiste si au un simt al umorului bine dezvoltat.
Aceasta este culoarea intelectualilor si de aceea se va afla pe lista preferintelor oamenilor de afaceri puternici si a inventatorilor. Desi sunt persoane extrem de rationale, iubitorii de galben se pot simti singuri si uneori isi vor dori sa se rupa de responsabilitatile pe care si le-au creat.

6. Verde


Culoarea armoniei si a echilibrului, verdele simbolizeaza speranta, renasterea si pacea, de aceea se afla pe lista preferintelor persoanelor sincere si delicate.
Persoanele care aleg verdele sunt modeste, atente cu cei din jur, rabdatoare si dependente de munca. Tocmai de aceea risca sa fie folosite de cei din jur. Verdele tinde sa fie preferatul celor rafinati, civilizati si celebri.

7. Albastru



Delicat, reconfortant, atent si dragastos, cam acestea ar fi calitatile celui care alege albastru drept culoare favorita. Persoanele care au albastru pe lista preferintelor sunt inclinate spre introspectie, sunt usor conservatoare, perseverente si implicate in tot ceea ce fac.
Rabdatoare, constiente de ceea ce fac si sensibile, persoanele care aleg albastru sunt recunoscute pentru caracterul puternic si pentru intelepciunea de care dau dovada. Albastrul este culoarea celor fideli, insa tocmai aceasta fidelitate dusa la extrem ii face suspiciosi si imprevizibili.

8.Turcoaz



Complexitatea, imaginatia si originalitatea sunt calitati de baza ale celor care aleg culoarea turcoaz pe lista preferatelor.
Aceste persoane sunt adevarata comori pentru societate, tinzand sa innoiasca si sa imbunatateasca toate lucrurile din jurul lor. Cu toate ca sunt un adevarat vulcan in interior, in exterior vor fi mereu calmi si relaxati.

9. Mov



Cei care aleg culoarea mov sunt extrem de individualisti, obositori, inteligenti si sensibili. Din dorinta de a fi mereu unici si diferiti pot fi usor iritanti si obositori.
Temperamentali, expansivi si artisti desavarsiti, iubitorii de mov sunttoleranti si cu totul lipsiti de inhibitii. Vor fi o companie savuroasa atata timp cant sunt intelesi, altfel risca sa devina sarcastici si enervanti.

10. Maro



Indivizii, care aleg maro-ul drept culoare preferata, au un caracter puternic, multa rabdare si curaj. De aceea tind sa isi expuna clar si raspicat punctele de vedere, indiferent de situatie.
Extrem de impulsivi si lipsiti de tact risca sa intre de nenumarate ori in discutii conflictuale. Sunt inflexibili si usor de iritat, insa in acelasi timp sunt extrem de responsabili si generosi.

11. Gri


Culoarea atentiei si compromisului, gri-ul este un simbol al pacii si al celor care muncesc mult dar fara a fi rasplatiti.
Persoanele care aleg gri-ul, sunt extrem de constienti de limitele lor, ba chiar isi suprima personalitatile de teama de a nu deranja. Pasiunea pentru afaceri ii indeamna sa lucreze din ce in ce mai mult, in detrimentul laturii lor creative.

12. Negru



Demnitate si eleganta, acestea sunt calitatile de baza ale celor care aleg negrul drept culoarea favorita.
Persoanele care aleg negrul incearca sa isi invaluie existenta in mister, insa aceasta tendinta poate insemna si dorinta lor de a-si suprima dorintele si placerile. Secrete nerostite si probleme emotionale pot fi de asemenea caracteristici ale celor care aleg negrul.