luni, 15 aprilie 2013

La mulţi ani, Samantha Fox!

Nume real: Samantha Karen Fox ·
Locul naşterii: Londra, Anglia, Marea Britanie ·
Data naşterii: 15.04.1966 · Înălţime: 155 cm ·
Zodia: Berbec


Samantha Fox, numele ei complet este Samantha Karen Fox. S-a nascut la data de 15 aprilie 1966 in Mile End, Londra, Anglia. Samanta este un model si o cantareata pop-dance.
Este fiica cea mare a regretatului Patrick John Fox si Carole Ann Wilken, Samantha Fox Karen a venit dintr-o familie de comercianti de piata in East End din Londra. Ea are o sora, Vanessa, cu sase ani mai mica, si o sora vitrega, Frederica, de la casatoria tatalui ei de-al doilea.
Ea a invatat la St Thomas More RC, Haringey, si a avut un interes deosebit pentru teatru de la o varsta frageda. Ea a aparutpentru prima oara pe o scena de teatru, la varsta de trei ani, si a fost inscrisa la Scoala de Teatru Anna Scer la varsta de cinci ani. Prima ei aparitie la televiziune a fost in 1976, la varsta de 10 ani, intr-un joc BBC intitulat No Way Out. Plecand de la acesta, ea a inceput scoala de teatru la Judi Dench Montview, situata aproape de casa ei la varsta de 11 ani. Samantha a fost interesata de muzica de la o varsta frageda, ea a format prima ei trupa la varsta de 14 ani, alaturi de Ricard Smart la chitara si Bob Ziua la tamburina. Prima ei inregistrare a avut loc un an mai tarziu, cu casa de discuri Lamborghini. Ambele cariere, in teatru si muzica au mers strans legate, dupa ce cariera de model se sfarsise.
La sfarsitul anilor 1980, Fox a inceput o cariera de succes cantand,producatoare de trei albume in trei ani ( 1986 – 1988 ), si a lucrat cu producatori notabili, de exemplu Stock Aitken Waterman and Full Force.
Fox a fost de doua ori logodita cu australianul Peter Foster. Prima data in 1986-1987 si apoi, dupa o separare de sapte ani , s-au logodit in 1994 pentru un an. Ea a fost, de asemenea, in relatii cu Paul Stanley, solist si citarist al trupei KISS, Fox a fost si cu toreadorul Rafi Camino. Ea a fost si cu citaristul si managerul ei Cris Bonacci. In august 2009 Samantha Fox a anuntat ca se va casatori cu Myra Stratton, iubita si managerul ei.
Samantha Fox a donat sutienul ei favorit la o licitatie de binefacere care a permis fanilor sa cumpere o parte din imbracamintea unei celebritati, aceasta licitatie a inceput la data de 4 martie 2008.