marți, 2 aprilie 2013

Paula Seling lansează o nouă piesă de dragoste

“Pansament”, cea mai nouă piesă a Paulei Seling, este cu siguranţă mai mult decât o piesă de dragoste, este un sfat şi un avertisment pentru toţi cei care trăiesc o poveste de iubire.
Uneori, dragostea ajunge la final, iar poveşti ce păreau să dureze o viaţă se destramă în câteva clipe. Dorul, durerea şi suferinţa iau locul bucuriei de a fi împreună cu jumătatea ta. Despre această lecţie, despre viaţă şi iubire cântă Paula Seling.
“Piesa reprezintă o colaborare cu niste oameni cu care am înregistrat un  alt succes cu ani în urmă – Cat Music şi Marius Moga (piesa Timpul/ La radio se anunţă ploi) , dar şi cu o echipă nouă şi extrem de talentată: Adda Moldovan, Ovidiu Stănescu, Ionuţ Vasilache, Romeo Bejan şi Alex Cotoi.”, poveşteste Paula.
“Este un cântec direct, clar, de dragoste, am reţinut-o din prima clipă când mi-a fost prezentată, e o poveste de iubire între oameni care-şi doresc mult să rămână împreună, chiar dacă viaţa în doi îi supune unor  teste.  În câteva cuvinte: dependenţă, iubire, luptă, dorinţă, voinţă, suflet, suferinţă, inimă, pansament pentru suflet.  “, îşi descrie Paula Seling noua producţie muzicală.
sursa:http://ro.omg.yahoo.com/paula-seling-lanseaz%C4%83-o-nou%C4%83-pies%C4%83-dragoste-061008228.html