miercuri, 10 aprilie 2013

Reţeta zilei: Cartofi ţăraneşti la cuptor

Ştiu că nu prea ai timp de bucătărit.
De aceea azi îţi recomand o reţetă simplă:

Cartofi ţăraneşti la cuptor



Ingrediente

4 cartofi mari
1 capatana usturoi
sare
piper
putin cimbru sau boia (optional)
4 linguri ulei

Mod de preparare
 
Cureti cartofii de coaja, ii speli, ii usuci cu un servet si ii tai in sferturi. Ii pui intr-un castron si ii amesteci cu usturoiul zdrobit, uleiul, sare, piper si cimbru sau boia. Ii pui intr-o tava si-i dai la cuptor la foc mediu. Din cand in cand ii stropesti cu putina apa si sunt gata cand devin rumeni aurii.
Merg de minune simpli sau cu o fripturica la gratar.

Timp de preparare: sub 30 minute minute

A fost uşor! Poftă bună!


Dacă mă gândesc bine,
cred că merge şi o tocăniţă de cartofi cu legume.

Ce spuneţi?