vineri, 5 aprilie 2013

Secretele VaticanuluiSfântul Oraș este învăluit în mistere și intrigi de secole. Cu excepția cardinalilor și episcopilor din vârful ierarhiei, nimeni nu a avut acces la ceea ce se petrece în măruntaiele Bisericii. Se spune că în arhivele Vaticanului există anumite lucruri care, dacă ar ajunge la cunoștința publicului larg, ar schimba pentru totdeauna fața credinței. Secretele Vaticanului a fost filmat parțial cu camera ascunsă, cu misiunea de a revela aceste lucruri. Iată unele întrebări la care s- a încercat să găsească un răspuns: Ascunde Vaticanul informații potrivit cărora crucificarea lui Isus a fost o farsă? Există o cabală de sataniști în interiorul Vaticanului? Doar câșiva aleși știu că în dimineața înmormântării Papei Ioan Paul câteva OZN-uri au apărut deasupra Vaticanului.
Documentarul ne invită să examinăm rapoartele despre conspirațiile de la Vatican și legăturile acestuia cu scufundarea Titanicului, asasinarea lui Abraham Lincoln, ritualuri satanice, posedări demonice și alte lucruri despre care Orașul Sfânt ar prefera să nu se știe niciodată.
sursa: http://www.filmedocumentare.com

Vezi mai multe din Documentare, Science & Tech pe 220.ro
Vezi mai multe din Documentare, Science & Tech pe 220.ro

2 comentarii:


 1. Gabriela ZidaruIeri 23:20
  Răspunde
  Informațiile pe care cele două filme le expun sunt reale,deoarece eu le-am obținut din mai multe surse bine documentate și coincid. Am avut marele privilegiu de a vizita Vaticanul, muzeul lui, pinacoteca,apartamentul pape Alexandru al-VI-lea (Borgia),Borgo ( tunelul prin care papi în caz de pericol, fugeau din Vatican, la castelul Sant-Angelo.),dar au fost zone unde eu și fiica mea Ioana,nu am putut face poze.Laura, cealaltă fiică este pozată peste tot,chiar și lângă globul pământesc despre care este vorba în film.Am să postez această poză,care este deosebită.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ştiu că sunt interese mai mult sau mai puţin justificate, dat mi-aş dori să se spună adevărul. Poate că acest adevăr ne-ar supăra, poate că acest adevăr ne-ar durea, dar, totuşi, e adevăr. Mulţumesc pentru comentariu! Îţi doresc o zi cu bucurii!

   Ștergere

salut