vineri, 24 mai 2013

Andrea Bocelli, nevăzătorul cu voce de aur, în România

Andreea Bocelli, numit și al patrulea tenor al lumii și discipol al lui Luciano Pavarotti și Zucchero Fornaciari, a reușit în cariera sa să vândă peste 75 de milioane de album la nivel mondial, iar numele său este cunoscut pretutindeni.



Născut cu o formă gravă de glaucom, Andrea a orbit total de la vârsta de 12 ani, dar nu s-a descurajat și și-a continuat visul de a cânta pe marile scene ale lumii. În 2010, cunoscutul tenor și cântăreț de pop-opera a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, pentru contribuțiile sale în domeniu teatrului.
Pe 25 mai, la Romexpo București, a venit rândul românilor să se bucure de compania selectă a lui Andrea Bocelli și a invitaților săi speciali și să asculte pentru prima oară live melodii precum: „Time To Say Goodbye”, „Con te Partiro”,„Vivo Per Lei”, „Besame Mucho” sau „Nessun Dorma”, dar și melodii de pe noul album.
Alături de Andreea Bocelli, vor urca pe scenă Angela Gheorghiu, Cezar Ouatu, Paola Sanguinetti, DIV4S, CARisMA și Orchestra Națională de Radio și corul, condus de Marcello Rota