miercuri, 5 iunie 2013

Angela Gheorghiu a făcut echipă cu Bobby Păunescu!




Angela Gheorghiu a înregistrat “Copacul” una dintre cele mai importante piese ale muzicii ușoare românești, semnată de compozitorul Zsolt Kerestely și lansată de Aurelian Andreescu. Videoclipul piesei a fost regizat de Bobby Păunescu.



Înregistrarea melodiei “Copacul” a avut loc în studiourile Societăţii Române de Radiodifuziune, alături de Orchestra Naţională Radio, piesa fiind masterizată în celebrul studio Abbey Road din Londra.
Videoclipul piesei, ce va fi lansat curând, a fost filmat într-un conac părăsit de pe domeniul fostului Palat Ghika. Bobby Păunescu, cel care a realizat regia clipului, este foarte încântat de cum au decurs filmările și bucuros de faptul că a lucrat cu marea soprană. Onorat și mândru de rezultat, Bobby Păunescu i-a multumit Divei pe pagina sa de Facebook, unde a postat și câteva fotografii din timpul filmărilor.
În ultimii ani, Angela Gheorghiu a interpretat melodia "Copacul" pe unele dintre cele mai importante scene ale lumii, inclusiv la O2 Arena din Londra.


Angela Gheorghiu este un superstar al operei internaţionale. S-a născut la Adjud şi încă din copilărie a fost clar că destinul său este muzica. A absolvit Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, unde a cunoscut-o pe Mia Barbu. Angela Gheorghiu şi-a făcut debutul internaţional în 1992, la Royal Opera House Covent Garden, în "La Bohème", la Metropolitan Opera din New York şi la Opera de Stat din Viena. La Royal Opera House Covent Garden a cântat pentru prima dată în mult aclamata "La Traviata", în 1994, când BBC a difuzat această operă.  

sursa:  http://ro.omg.yahoo.com