Este sezonul fructelor şi legumelor
proaspete, aşa că venim cu câteva combinaţii interesante pentru a obţine
un suc extrem de sănătos.
1. Pătrunjel, spanac şi ghimbir. Dacă este posibil, se poate adăuga şi măcriş de baltă (năsturel)
Ghimbirul este grozav pentru organism, deoarece ajută enorm la
digerarea grăsimilor. Spanacul şi năsturelul oferă organismului
antioxidanţi, vitamine (A, C, E) şi minerale importante (fier, cupru,
magneziu, potasiu).
2. Ghimbir, lămâie, ţelină, mere, castraveţi
Este un suc “supe-verde”, care ajută organismul să primească
necesarul zilnic de fructe şi legume. Nutrienţii din ghimbir şi legumele
verzi stimulează creşterea nivelului de hemoglobină din sânge, iar
oxigenul este transportat mai rapid la celule.
3. Varză, frunze şi rădăcină de ţelină, spanac, castraveţi şi lămâie
Lămâia este adaugată pentru a da gust şi aciditate sucului. Ţelina
este ingredientul-vedetă, deoarece este de ajutor în tratarea artritei,
reduce inflamaţile şi îmbunătăţeşte calitatea somnului.
sursa: http://ro.stiri.yahoo.com