luni, 3 iunie 2013

Grumpy Cat, care a făcut senzaţie pe internet, va juca într-un film produs la Hollywood

Grumpy Cat, pisica devenită celebră pe internet datorită expresiei sale morocănoase permanente, va juca rolul principal într-un film produs la Hollywood, a anunţat managerul felinei, Ben Lashes, citat de Reuters.


Grumpy Cat, al cărei nume real este Tarder Sauce, a făcut senzaţie pe internet anul trecut, atunci când fratele stăpânei sale, Tabatha Bundesen, a postat o fotografie a pisicii pe platforma de socializare Reddit.
Filmul va fi produs de Broken Road Productions, o companie care a produs comedia "Paul, mare poliţist la mall/ Paul Blart: Mall Cop" (2009) şi "Jack şi Jill/ Jack and Jill", un film cu Adam Sandler apărut în 2011.
Fotografiile cu Grumpy Cat, a cărei privire încruntată este cauzată de nanismul de care suferă, au fost preluate de foarte mulţi internauţi, care le-au însoţit cu numeroase mesaje ironice şi amuzante precum " had fun once ... it was awful" ("M-am distrat mai demult... a fost îngrozitor") şi "Of all the nine lives I've lived ... this is the worst" ("Dintre toate cele nouă vieţi pe care le-am trăit... aceasta este cea mai rea").
Grumpy Cat nu este străină de camerele de filmat, ea apărând deja în emisiunea matinală de televiziune "Good Morning America" şi în talk show-ul "Anderson Live", prezentat de Anderson Cooper pe postul CNN.
sursa:  http://www.gandul.info