sâmbătă, 8 iunie 2013

Într-o zi de 8 iunie......in 2002, Jennifer Lopez se despartea de cel de-al doilea  sot al sau, coregraful si dansatorul Cris Judd, dupa doar noua luni de mariaj.

jlo17f-2-web

 Dupa intalnirea cu Cris Judd, Jennifer Lopez, care mai fusese casatorita si cu ospatarul Ojani Noa, tot timp de aproape un an, pentru ca apoi sa aiba o relatie mediatizata cu Sean Combs (Puff Daddy), a crezut ca si-a gasit jumatatea, asa ca s-a maritat pentru a doua oara. Cantareata l-a cunoscut pe Cris in Spania, in timp ce filma videoclipul piesei „Love don’t cost a thing” si s-a maritat cu el pe 29 septembrie 2001. Tot Cris este cel care a compus piesa ei “Alive”, inclusa pe coloana sonora a filmului “Enough”. Relatia lor s-a terminat in iunie 2002, cand vedeta, desi casatorita, s-a afisat public cu noul ei iubit, Ben Affleck. Divortul oficial a avut insa loc abia cu cateva luni mai tarziu – in ianuarie 2003. In noiembrie 2002, in timp ce era inca, oficial, sotia lui Cris Judd, Jennifer si-a anuntat logodna cu actorul Ben Affleck. Nunta celor doi urma sa aiba loc pe 14 septembrie 2003, dar Ben a parasit-o pe cantareata cu numai cateva ore inainte de casatorie. Marc Anthony, la acea data casatorit cu Dayanara Torres, a fost cel care a consolat-o pe Jennifer, incepand sa iasa impreuna la doar doua luni de la despartirea ei de Ben. Desi la inceput au pretins ca sunt doar prieteni, Marc a divortat de sotia lui si s-a casatorit cu Jennifer in mai putin de un an, pe 4 iunie 2004, iar acum au doi copii gemeni. In vara anului 2011, Jennifer Lopez si Marc Anthony au anuntat ca divorteaza.se despartea de cel de-al doilea  sot al sau, coregraful si dansatorul Cris Judd, dupa doar noua luni de mariaj.
Dupa intalnirea cu Cris Judd, Jennifer Lopez, care mai fusese casatorita si cu ospatarul Ojani Noa, tot timp de aproape un an, pentru ca apoi sa aiba o relatie mediatizata cu Sean Combs (Puff Daddy), a crezut ca si-a gasit jumatatea, asa ca s-a maritat pentru a doua oara. Cantareata l-a cunoscut pe Cris in Spania, in timp ce filma videoclipul piesei „Love don’t cost a thing” si s-a maritat cu el pe 29 septembrie 2001. Tot Cris este cel care a compus piesa ei “Alive”, inclusa pe coloana sonora a filmului “Enough”. Relatia lor s-a terminat in iunie 2002, cand vedeta, desi casatorita, s-a afisat public cu noul ei iubit, Ben Affleck. Divortul oficial a avut insa loc abia cu cateva luni mai tarziu – in ianuarie 2003. In noiembrie 2002, in timp ce era inca, oficial, sotia lui Cris Judd, Jennifer si-a anuntat logodna cu actorul Ben Affleck. Nunta celor doi urma sa aiba loc pe 14 septembrie 2003, dar Ben a parasit-o pe cantareata cu numai cateva ore inainte de casatorie. Marc Anthony, la acea data casatorit cu Dayanara Torres, a fost cel care a consolat-o pe Jennifer, incepand sa iasa impreuna la doar doua luni de la despartirea ei de Ben. Desi la inceput au pretins ca sunt doar prieteni, Marc a divortat de sotia lui si s-a casatorit cu Jennifer in mai putin de un an, pe 4 iunie 2004, iar acum au doi copii gemeni. In vara anului 2011, Jennifer Lopez si Marc Anthony au anuntat ca divorteaza.

Un comentariu:

 1. Tot astazi:

  Tot intr-o zi de 8 iunie, in 1795, murea in inchisoarea revolutionara cel care a fost denumit Regele Ludovic XVII al Frantei (n. 1785).

  Pe 8 iunie 1838 era deschisa la Bucuresti prima biblioteca publica, la Colegiul Sf. Sava.

  In 1897, in Franta, cinematograful “Lumiere” prezenta primele trei subiecte de actualitati romanesti, filmate la 10 mai 1897 de catre operatorul Paul Menu, din initiativa ziarului “L’Independance Roumaine”.

  La data de 8 iunie 1906, presedintele american Theodore Roosevelt semna Legea Antichitatilor, prin care presedintele era autorizat sa restrictioneze folosirea anumitor spatii publice cu valoare istorica.

  Tot intr-o zi de 8 iunie, in 1922, avea loc, la Belgrad, nunta Principesei Maria-Mignon a Romaniei cu Principele Alexandru (unicul fiu al regelui Serbiei, Petru I Karagheorghevici). Logodna a avut loc la 20 februarie 1922, la Bucuresti.

  Pe 8 iunie 1930, parlamentul il proclama pe Printul Carol de Hohenzollern-Sigmaringen ca rege al Romaniei sub numele de Carol al II-lea.

  In 1968, pe 8 iunie, la Bazilica St. Patrick din New York City aveau loc funeraliile lui Robert F. Kennedy .

  La data de 8 iunie 1984, homosexualitatea nu mai era considerata o crima in Australia.

  Pe 8 iunie 1995, in S.U.A., era lansata naveta “Discovery”, aceasta misiune marcand al 100-lea zbor spatial american cu personal uman la bord (Cap Canaveral, Florida).

  In 1998, Robbie Williams si Nicole Appleton de la All Saints se logodeau.

  La data de 8 iunie 2004, pentru prima data dupa 1882, se producea un fenomen astronomic deosebit: planeta Venus trecea prin fata Soarelui, intre orele 05.20 si 11.24 GMT, fenomen observat de peste trei sferturi din populatia Terrei.

  Pe 8 iunie 2007, George Michael primea o sentinta prin care era obligat sa faca 100 de ore de munca in folosul comunitatii, iar permisul de conducere ii era retinut pentru doi ani, dupa ce condusese sub influenta drogurilor.

  Sarbatoritii zilei sunt: cantareata Bonnie Tyler, rapperul american Kanye West, jucatoarea belgiana de tenis Kim Clijsters si regizorul roman Radu Muntean.

  Astazi este Ziua mondiala a oceanelor.

  Surse: en.wikipedia.org/wiki/Main_Page, www.440.com/twtd/today.html, www.thisdayinmusic.com/

  RăspundețiȘtergere

salut