sâmbătă, 8 iunie 2013

Într-o zi de 8 iunie...



...in 2002, Jennifer Lopez se despartea de cel de-al doilea  sot al sau, coregraful si dansatorul Cris Judd, dupa doar noua luni de mariaj.

jlo17f-2-web

 Dupa intalnirea cu Cris Judd, Jennifer Lopez, care mai fusese casatorita si cu ospatarul Ojani Noa, tot timp de aproape un an, pentru ca apoi sa aiba o relatie mediatizata cu Sean Combs (Puff Daddy), a crezut ca si-a gasit jumatatea, asa ca s-a maritat pentru a doua oara. Cantareata l-a cunoscut pe Cris in Spania, in timp ce filma videoclipul piesei „Love don’t cost a thing” si s-a maritat cu el pe 29 septembrie 2001. Tot Cris este cel care a compus piesa ei “Alive”, inclusa pe coloana sonora a filmului “Enough”. Relatia lor s-a terminat in iunie 2002, cand vedeta, desi casatorita, s-a afisat public cu noul ei iubit, Ben Affleck. Divortul oficial a avut insa loc abia cu cateva luni mai tarziu – in ianuarie 2003. In noiembrie 2002, in timp ce era inca, oficial, sotia lui Cris Judd, Jennifer si-a anuntat logodna cu actorul Ben Affleck. Nunta celor doi urma sa aiba loc pe 14 septembrie 2003, dar Ben a parasit-o pe cantareata cu numai cateva ore inainte de casatorie. Marc Anthony, la acea data casatorit cu Dayanara Torres, a fost cel care a consolat-o pe Jennifer, incepand sa iasa impreuna la doar doua luni de la despartirea ei de Ben. Desi la inceput au pretins ca sunt doar prieteni, Marc a divortat de sotia lui si s-a casatorit cu Jennifer in mai putin de un an, pe 4 iunie 2004, iar acum au doi copii gemeni. In vara anului 2011, Jennifer Lopez si Marc Anthony au anuntat ca divorteaza.se despartea de cel de-al doilea  sot al sau, coregraful si dansatorul Cris Judd, dupa doar noua luni de mariaj.
Dupa intalnirea cu Cris Judd, Jennifer Lopez, care mai fusese casatorita si cu ospatarul Ojani Noa, tot timp de aproape un an, pentru ca apoi sa aiba o relatie mediatizata cu Sean Combs (Puff Daddy), a crezut ca si-a gasit jumatatea, asa ca s-a maritat pentru a doua oara. Cantareata l-a cunoscut pe Cris in Spania, in timp ce filma videoclipul piesei „Love don’t cost a thing” si s-a maritat cu el pe 29 septembrie 2001. Tot Cris este cel care a compus piesa ei “Alive”, inclusa pe coloana sonora a filmului “Enough”. Relatia lor s-a terminat in iunie 2002, cand vedeta, desi casatorita, s-a afisat public cu noul ei iubit, Ben Affleck. Divortul oficial a avut insa loc abia cu cateva luni mai tarziu – in ianuarie 2003. In noiembrie 2002, in timp ce era inca, oficial, sotia lui Cris Judd, Jennifer si-a anuntat logodna cu actorul Ben Affleck. Nunta celor doi urma sa aiba loc pe 14 septembrie 2003, dar Ben a parasit-o pe cantareata cu numai cateva ore inainte de casatorie. Marc Anthony, la acea data casatorit cu Dayanara Torres, a fost cel care a consolat-o pe Jennifer, incepand sa iasa impreuna la doar doua luni de la despartirea ei de Ben. Desi la inceput au pretins ca sunt doar prieteni, Marc a divortat de sotia lui si s-a casatorit cu Jennifer in mai putin de un an, pe 4 iunie 2004, iar acum au doi copii gemeni. In vara anului 2011, Jennifer Lopez si Marc Anthony au anuntat ca divorteaza.