sâmbătă, 1 iunie 2013

La mulţi ani, Monica Anghel!

Monica Anghel este un nume de referinta in muzica usoara romaneasca. Popularitatea de care se bucura a demolat orice conceptie despre vedetele cu dimensiuni de fotomodel.


Vulcanica si nostima, la numai 30 de ani este detinatoare a 11 trofee muzicale cucerite la cele mai prestigioase festivaluri internationale. Posesoare a unor fantastice calitati vocale, este, in acelasi timp, o femeie cu o puternica personalitate si cu un deosebit simt al umorului.
Debutul ei profesionist s-a produs la 14 ani, atunci cand a castigat primul premiu important la Festivalul de muzica usoara "Bucuresti-86". A castigat concursul cu doua piese - "Esti invingatorul" de Marcel Dragomir si "O raza pentru dragostea mea" de Laurentiu Profeta.
In acelasi an a participat la Festivalul de la Mamaia, unde a obtinut premiul I la sectiunea Interpretare. A lucrat cu mai multi compozitori, in special cu Cornel Fugaru, cu care a si obtinut toate trofeele internationale. A luat de doua ori trofeul in Australia, a fost premiata in Macedonia, Finlanda, Germania.
A reprezentat Romania la festivalul de la Cerbul de Aur de la Brasov si a si castigat marele premiu. De asemenea a fost, impreuna cu Marcel Pavel reprezentanta Romaniei la concursul Eurovision 2002.
A avut numeroase concerte si turnee si in afara tarii. Monica Anghel se dovedeste a fi nu numai o cantereata foarte apreciata ci si o actrita apreciata. Colaborarea sa cu trupa de umor Divertis este un argument in acest sens. Fanii o pot urmari in fiecare weekend in cadrul show-ului Divertis difuzat de Antena 1.
Sursa: musicmix

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

salut