vineri, 7 iunie 2013

Mărioara Murărescu, internată în spital


În vârstă de 65 de ani, realizatoarea TV are probleme de sănătate mai vechi și a fost internată la Clinica de Neurochirurgie în urmă cu două săptămâni, unde a fost operată la coloană. Boala este însă în faza de metastază, scrie ziarul Click!.

MM

În 2008, Mărioara Murărescu a fost diagnosticată cu cancer la sân. După mai multe şedinţe de chimioterapie şi tratament cu citostatice, ea a reuşit să se vindece.
După trei ani, ea a primit din nou o veste proastă: cancerul a recidivat la tiroidă. La un moment dat, scrie Click!, Mărioara Murărescu n-a mai vrut să lupte cu boala, iar singurele medicamente pe care le mai lua erau calmantele.

Mărioara Murărescu este internată în stare gravă la Spitalul Judeţean Cluj. Cunoscuta realizatoare a emisiunii “Tezaur folcloric” suferă de o boală incurabilă. După două operaţii complicate, pe care le-a făcut în anii trecuţi, a refuzat tratamentul.

La cererea familiei, medicii de la Clinica de Neurochirugie a Spitalului Judeţean Cluj nu vor furniza niciun fel de detalii despre starea sa de sănătate.
Surse din cadrul clinicii spun că realizatoarea tv s-ar afla la secţia de Terapie Intensivă.
sursa: eva.ro