sâmbătă, 22 martie 2014

Mozaic
Crezi că florile fac oamenii mai buni
şi mai fericiţi?

Abia aştept să-mi spui în emisiunea
MOZAIC
(23 martie 2014, ora 15.00),
emisiunea care îţi dăruieşte
DRAGOSTE!Mariana Stratulat
te aşteaptă aici

Te aşteptăm şi pe Facebook la adresa:

ID: radioenigma

Nu uita de dedicaţii, mesaje, poezii  şi alte gânduri!

Cum influenţează florile starea de spirit a femeilor?
Dar a bărbaţilor?

Un comentariu:

 1. Primăvara este cel mai minunat moment pentru a sărbători dragostea, pentru a dărui flori celor dragi, pentru a celebra noi începuturi sau pentru a accentua vechile relaţii.
  Florile au menirea de a aduce zâmbetul în viaţa fiinţelor candide feminine. Acestea – prin coloritul lor – induc bucuria şi fericirea, schimbând starea de spirit atunci când sunt oferite, dar deopotrivă au o simbolistică pentru fiecare din noi cu precădere pentru latura feminină. O floare poate lumina o zi înnegurată, plină de melancolie şi tristeţe interioară. O floare poate aduce un strop de optimism şi fură un zâmbet sau chiar poate oferi mai multă încredere în propria persoana.
  Buchetul de flori dăruit generează zâmbet și bucurie, ridică buna dispoziție, inspiră și are un impact emoțional mult mai mare decât ne-am deprins să credem.
  Florile au efecte benefice de lungă durată asupra stării de spirit. Suprimă emotiile negative, anxietatea, depresia. De asemenea, contribuie la apropierea oamenilor ajutând la formarea unei relații strânse. Florile ne fac mai fericiți.

  "Florile fac întotdeauna oamenii mai buni, mai fericiţi şi mai de ajutor; ele sunt raze de soare, miresme şi medicamente pentru suflet.” ~ Luther Burbank

  Mai mult, persoanele care dăruiesc simt și ele plăcere. Oferiți flori, oferiţi cât mai des. Nu este nevoie de un motiv pentru aceasta.

  Vă mulţumesc cu gândul florilor din inima primăverii!

  23 martie 2014

  RăspundețiȘtergere

salut