sâmbătă, 28 iunie 2014

Mereu alături de TineMuzică şi nimic altceva!
Poate ceva zâmbete. Dacă vreţi să-mi oferiţi.
 (sâmbătă, 28 iunie 2014, ora 20.00)

Te îmbrăţişează,

Mereu alături de Tine,

Mariana Stratulat
şi

Un gând, o vorbă şoptită la ureche,
un dor, o pasăre în zbor spre fericire,
un zâmbet, o adiere de vând hoinar -
toate sunt ale tale!
Numai dacă scrii aici:
ID: radioenigma

Astăzi e liber
la dedicaţii şi preferinţe muzicale!

De ce îţi place să zâmbeşti?
Sau poate nu-ţi place!?


Un comentariu:

  1. A zâmbi se învaţă. Putem considera zâmbetul „borna zero” a alfabetizării noastre emoţionale. Mulţi am avut şansa de a fi crescut în familii unde zâmbetul era la el acasă, de aceea a zâmbi a devenit pentru noi o obişnuinţă, un mod de a fi, un gest spontan, natural. Mai târziu, în viaţă, în toate întâlnirile noastre, zâmbetul a devenit un barometru care ne ajută să facem diferenţa în relaţii, să ne afirmăm mai bine şi să dobândim încredere în noi şi în ceilalţi. Este inteligenţa inimii şi a relaţiilor sociale.

    Putem învăţa să zâmbim la orice vârsta. De ce? Pentru că zâmbetul este o dovadă a faptului că suntem vii, este o oglindă a sufletului, un mediator care ajută la restabilirea relaţiei dintre lumea noastră interioară şi cea exterioară. De ce avem nevoie să zâmbim? Pentru că zâmbetul influenţează în bine întregul organism. Pentru că suntem oameni şi avem nevoie unii de ceilalţi, avem nevoie să comunicăm, să intrăm în relaţie pentru a găsi răspunsuri la trebuinţele şi dorinţele noastre.

    A zâmbi nu ne costă nimic, dar poate aduce mângâiere pentru cei din jur şi ne poate ajuta să obţinem mai mult decât am sperat poate vreodată în viaţă.

    La final, vă recomand: Zâmbiţi, nu pentru a-i cuceri pe ceilalţi, ci pe voi înşivă!

    RăspundețiȘtergere

salut