sâmbătă, 7 iunie 2014

Picături...



Rătăcind în lumea imensă a internetului
am găsit o postare foarte interesantă
despre cele mai preţioase indicii ale vieţii!
 Ţi le dăruiesc şi ţie
poate te vor inspira la găsirea sensului esenţial al vieţii!
Bună dimineaţa cu gând senin şi bucuria de a fi împreună!
Să-ţi fie viaţa curată ca imensitatea cerului!

*************


Cele 11 picături de înţelepciune ale vieţii!

Picătura 1: "Este dureros să iubeşti pe cineva şi să nu ţi se răspundă prin iubire. Dar ceea ce este şi mai dureros este să iubeşti pe cineva şi să nu găseşti niciodată curajul să-i mărturiseşti acelei persoane ceea ce simţi".

Picătura 2: "Un lucru trist în viaţă este când întâlneşti pe cineva care înseamnă enorm, totul, pentru tine doar ca să afli la final că nu a fost niciodată destinat să fie. Un lucru trist este când trebuie să îl laşi să plece".

Picătura 3: "Cel mai bun prieten îţii este acela alături de care poţi sta într-un leagăn, pe o verandă, fără să vorbiţi nimic, iar când plecaţi de acolo să vă simţiţi ca şi cum aţi fi avut cea mai bună conversaţie din viaţa voastră".

Picătura 4: "Este adevarat ca nu realizam ceea ce am avut decat in momentul in care pierdem acel ceva. La fel de adevarat este insa si faptul ca nu realizam ceea ce ne lipsea decat in momentul in care soseste in viata noastra". 

Picătura 5: "Îţi ia doar un minut să te îndăagosteşti de cineva, o oră ca să îţi placă cineva şi o zi ca să iubeşti pe cineva. Îţi ia o viaţă întreagă să uiţi pe cineva".

Picătura 6: "Nu căuta înfăţişări frumoase, te pot înşela. Nu umbla după bogăţie, chiar şi aceasta poate dispărea. Cauăa o persoană care te poate face să zâmbeşti pentru că un singur zâmbet este suficient pentru ca o zi întunecată să devină luminoasă".

Picătura 7: "Visează ceea ce vrei să visezi, mergi acolo unde vrei să mergi, fii ceea ce vrei să fii. Fiindcă ai doar o singură viaţă şi o singură şansă de a face toate lucrurile pe care vrei să le faci".

Picătura 8: "Pune-te întotdeauna în locul celeilalte persoane. Dacă simţi că te doare, probabil că o doare şi pe ea".

Picătura 9: "Un cuvânt aruncat la întâmplare poate să aprindă focul. Un cuvânt nemilos poate să dărâme o viaţă. Un cuvânt potrivit poate să niveleze stresul. Dar un cuvânt tandru poate să vindece şi să binecuvânteze".

Picătura 10: "Cei mai fericiţi oameni nu dispun în mod necesar de tot ce este mai bun. Ei doar fac ceea ce este mai bun din tot ce vine în drumul lor".

Picătura 11: "Iubirea începe cu un zâmbet, creşte cu un sărut, se termină cu o lacrimă. Când ai fost născut, plângeaişsi toţi din jurul tau zâmbeau. Trăieşte-ţi viaţa astfel încât în ultimele clipe să fii tu cel care zâmbeşte, iar cei din jurul tău cei care plâng".