duminică, 15 noiembrie 2015

Unde e Timpul?Ce facem cu timpul nostru?
Cum îl trăim?4 comentarii:

 1. Ovidiu Adrian
  10:09+
  1
  0
  1

  Nichita știa foarte bine că timpul, așa cum îl percepem la un moment dat fiecare dintre noi, poate fi o iluzie sau un mister, și asta depinde de modul cum punem întrebarea, de perspectiva din care punem întrebarea, de puterea noastră a fiecăruia în parte de a sesiza abisurile sau piscurile propriei ființe....Întrebările lui Nichita învăluie ființa astfel că fiecare dintre noi care citește, cu siguranță va găsi un răspuns propriu cel puțin la una dintre ele....O zi frumoasă!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 11:03+

   +Ovidiu Adrian
   Fiecare îşi trăieşte propriul timp. Asta nu prea înţelegem şi ne amestecăm secundele şi gândurile noastre cu ale altora. Întrebările şi răspunsurile, aşa cum ai afirmat, sunt personale.
   Clipe senine cu linişte şi bucurie de viaţă!

   Ștergere
 2. Constantin Merisescu
  11:18+

  La cit de multe intrebari sunt in aceeasi masura exista si raspunsurile fiecare din noi avindu-l pe al sau propriu .In viziunea mea timpul este cel mai scurt si cel mai pretios dar pe care il avem si de cele mai multe ori il irosim in lucruri marunte si neinsemnate asta mai ales in prima parte a vietii cind avem impresia ca este nesfirsit ca mai apoi odata cu trecerea anilor sa realizam importanta lui si cit de repede se scurge nemaiputind face mare lucru. Cred ca cea mai mare intelepciune a unui om este sa isi cunoasca limitele si sa stie sa fructifice cu adevarat timpul fiindca pentru fiecare din noi masurarea lui se face altfel . Cind omul va pretui prezentul ca fiind cel mai important moment din viata lui si de care este sigur miine neexistind si fiind incertitudine abea atunci pretuieste cu adevarat valoarea timpului. !!! Dumnezeu sa ne lumineze mintea intotdeauna sa stim sa pretuim timpul pe care il avem !!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. +Constantin Merisescu
   Întrebări ne punem toată viaţa. La multe nu răspundem fiind prinşi în preocupări derizorii, la altele nu ştim răspunsul şi nu ne "obosim" să-l căutăm. Răspundem însă la multe altele, dar filtrăm totul prin interesele personale.
   De fapt, trecerea noastră prin timp este o căutare a sinelui, dorinţa de a ne descoperi pe noi înşine ca fiinţe divine. Avem nevoie de confirmări. Oare de ce nu ne percerem aşa cum suntem şi să ne bucurăm că Suntem! Că suntem în clipa Acum!
   O zi cu liniştea timpului în suflet!

   Ștergere

salut