duminică, 18 aprilie 2021

suflet stelar

 

„- Sigur vrei să te întrupezi pe Pământ?
- În totalitate. Decizia este luată.
- Ești conștient de provocările cu care te confrunți?
- Nu m-am mai încarnat niciodată pe acea planetă, așa că nu știu care sunt noțiunile de "frică ", "durere ", "singurătate " sau "tristețe ". Poate că cel mai mult mă îngrijorează Moartea... Nu pot înțelege ideea de a înceta să exist pentru totdeauna: asta e imposibil, dar oamenii cred că este așa. Oricum ar fi, sufletul meu dorește să "coboare" și să experimenteze toate acestea, să îmi aducă lumina și să contribui,astfel, cu toată ființa mea la schimbarea conștiinței.
- Când ești acolo jos, limitat de corpul fizic și te întrebi ce faci în acel loc, "vei înțelege"... Din această stare de conștiință nici măcar nu poți intui ceea ce înseamnă să experimentezi densitate și limitări.
- Accept provocarea...
- Deci, dacă asta e voia ta, nu trebuie decât să-ți urez o călătorie fericită prin lumea tridimensională și să-ți reamintesc că vom fi alături de tine, din această dimensiune, privind și îndrumându-te. Dacă reușești să îți deschizi inima suficient, sarcină care nu este deloc simplă, vei putea să ne "asculți" și să percepi semnalele.
- Şi care e cel mai bun mod de a-mi deschide inima?
- Ascultă. Ascultă-ți vocea interioară. Lasă-te ghidat și eliberează atașamentele la lucrurile de pe pământ, nu fi așa cum îți dorești... Acceptă-te, în cele din urmă, așa cum ești. Doar așa îi poți accepta pe ceilalți și să le onorezi învățătura. Pacea și iubirea care vor apărea în tine ca urmare a acelei acceptări te vor pune automat în "contact" cu noi.
- Bine, voi ține minte asta.
- Prietene... Vei uita. Aşa sunt regulile. Va trebui să ți-l amintești ca corpul tău fizic, deja contaminat cu judecăți, atașamente și credințe negative, va crește și va îmbătrâni. Lumina sufletului tău trebuie să iasă la iveală din întunericul fricii, neîncrederii și neînțelegerii. Ai încredere, suntem siguri că vei reuși.
- Ce-i asta?
- E pântecele mamei tale pământece. Și acel mic embrion cu membre pe care îl poți vedea în interior este corpul fizic pe care îl vei întrupa.
Drum bun suflet stelar!”
 
Sursa
Despertar Espiritual