miercuri, 5 iunie 2013

Angelina Jolie, fermecătoare într-o rochie albă

De câteva zile, Angelina își urmează soțul peste tot, cu ocazia lansării celul mai recent film, „World War Z”. Vedeta a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai frumoase femei din lume, la premiera de la Berlin.



Îmbrăcată într-o rochie albă, fără bretele, Angelina și-a etalat silueta fără cusur. Ea a privit cu încredere la aparatele de fotografiat și a zâmbit tot timpul. Într-un contrast cu ținuta lui Brad, rochia ei a atras privirile tuturor, mai ales și datorită accesorizării din jurul taliei, cu detalii aurite.
O pereche frumoasă, așa cum au remarcat toți cei prezenți. Angelina a uitat pentru o clipă drama prin care trece, după ce mătușa ei a murit din cauza cancerului acum câteva zile, iar ea și-a înlăturat chirurgical ambii sâni.
După imagini, Angelina și-a reconstruit sânii cu silicon, iar acum par mult mai mari, în comparație cu statura ei fragilă.
Filmul în care Brad joacă are un buget de 400 de milioane de dolari, iar criticii spun că ar putea deveni un eșec, în cazul în care nu vor fi vândute suficiente bilete, conform Daily Mail.