sâmbătă, 8 iunie 2013

Vegetarienii trăiesc mai mult decât gurmanzii

Cel puţin aşa susţine un studiu al oamenilor de ştiinţă americani. Rezultatele cercetării pe 70.000 de persoane cu diverse obiceiuri alimentare arată că persoanele care aleg calea vegetarianismului au cu 12% mai puţine riscuri să se îmbolnăvească de cancer şi alte boli grave.
vegetarian


De asemenea, studiul a mai scos la iveală şi trăsături sănătoase ale vegetarienilor, printre care amintim consumul limitat de alcool, lipsa fumatului şi exerciţiile fizice practicate regulat.
Specialiştii consideră că beneficiile aduse sănătăţii se datorează atât acestor trăsături cât şi alimentelor pe care această categorie de oameni le consumă.
Legumele, cerealele integrale şi fructele sunt binecunoscute pentru efectul lor pozitiv asupra tensiunii arteriale şi pentru capacitatea de a regla nivelul de colesterol “rău” din organism.
În plus, studiul mai sugerează că vegetarienii au şi mai puţine riscuri de a face diabet sau de a suferi de sindrom metabolic, tot graţie opţiunilor culinare.
sursa: csid.ro

Un comentariu:

  1. Oare ce ne-am face fara oamenii de stiinta americani sau englezi.Pentru a constientiza ce inseamna cereale integrale, ar fi bine sa vedem o actiune de tip portile deschise, prin care oricine ar dori ar putea vedea cum se fabrica acele cereale. Ar fi o experienta unica, cum dupa un camp super tratat cu pesticide, insecticide, ierbicide, recolta BIO e prelucrata mai departe. Apoi cu acelasi profesionalism se adauga ingredientul secret ce o face vesnic proaspata, pe sistemul gustos si sanatos, se pune cu sacul E-uri.De la bomba calorica numita cereale sunt americanii supraponderali, sa nu jignesc facandu-i obezi.Deci,revenind la lucruri serioase, e bine ca ceea ce consumam sa fie chiar produse de noi, caci fiecare element are o incarcatura energetica specifica, ce ne creste sau scade frecventa de vibratie.Acea frecventa de vibratie e data de negativitatea data de tocmai solul in care a fost produs. O leguma cu incarcatura malefica, oricat de frumoasa ar fi vizual, ne face mental dupa cateva bucati consumate sa primim comanda mentala ca ajunge.Ca nu mai dorim. Mecanic, de multe ori si noi nu intelegem de ce anume se intampla asta.Pentru ca avem in noi peste 7 miliarde de celule, care lucreaza continuu.Ele sunt acelea ce spun da sau nu.Era doar o mica complectare nevinovata.

    RăspundețiȘtergere

salut