duminică, 21 decembrie 2014

Dimineaţa este...



Un gând desprins din zâmbetul cerului
e dar pentru suflete de lumină!

************

“Dimineața, după ce vă treziți, vă îndreptați spre fereastra camerei, trageți perdelele și priviți cerul pentru a vedea cum este vremea. Apoi, dacă mergeți la servici, la cumpărături sau într-o vizită, în clipa plecării priviți în față, apoi la dreapta sau la stânga pentru a vedea dacă drumul este liber. Ceea ce faceți astfel în planul fizic, este și mai important să îl faceți în planurile psihic și spiritual.

Dimineața, la trezire, primul lucru ce trebuie făcut este deci de a privi spre Cer de unde vă vine lumina, pentru a fi bine inspirați în toate activitățile zilei. Apoi, în clipa când acționați, trebuie să priviți de fiecare dată dacă drumul este liber. Este periculos să vă avântați în acțiune, chiar dacă câștigați poate câteva minute, fiindcă faceți niște greșeli, pronunțați niște cuvinte nefericite, și întrega zi este pierdută, fără a mai vorbi despre consecințele ce urmează. 

Începeți deci fiecare dimineață prin a vă îndrepta privirea spre entitățile luminoase, ele vă vor indica direcția de urmat și vă vor însoți în drumul vostru.”

Omraam Mikhaël Aivanhov